Bajnokok Ligája

Kitenné magát a kezdőből Mbappé a Real ellen?

Konkrét tervei vannak a francia csodagyereknek.

Kedd este magabiztosan jutott tovább a Francia Kupa nyolcaddöntőjéből a Paris Saint-Germain, amely a másodosztályú Sochaux otthonában aratott 4-1-es győzelmet. A párizsi csapat húzóembere Ángel di María volt, aki mesterhármassal vette ki a részét a diadalból, teljesítménye pedig csapattársa, Kylian Mbappét is meggyőzte.

Ezt olvastad már?
Megvan Patrice Evra új csapata – hivatalos

– Mindannyian nagyon jól tudjuk, milyen fontos számunkra Di María. Levetővé teszi számunkra, hogy folytassuk a remek győzelmi szériánkat – mondta Mbappé, aki kitért a Real Madrid elleni jövő heti Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőre is a Marca.com-on. – Di María megérdemelné, hogy a kezdőcsapat tagja legyen a Real otthonában, de nem én vagyok a vezetőedző.

Di María mesterhármast szerzett kedden Fotó: ELYXANDRO CEGARRA / NurPhoto / AFP

A francia csodagyerek azt nem árulta el, kinek a helyén játszatná argentin csapattársát, de mint ismeretes, Di María elsősorban Mbappé és Neymar helyén érzi magát otthonosan.

– Nem gondolom, hogy Cristiano Ronaldo gödörben lenne, de ha mégis, akkor mellette még rengeteg jó játékos alkotja a Real keretét – tért ki külön a portugál klasszisra is Mbappé. – Kellőképpen fel fogunk készülni a Real ellen, nagy figyelmet fordítva az erősségeikre. Cristiano Ronaldo pedig a csapat egyik erőssége.

Olvasói sztorik