Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Két sztár is kihagyja a Juventus BL-nyolcaddöntőjét

Dybala és Cuadrado játékára sincs sok esély a Tottenham ellen.

A calciomercato.com úgy véli, hogy a Juventus argentin csillaga, Paulo Dybala szinte biztosan kihagyja a Tottenham elleni BL-nyolcaddöntő mindkét felvonását.

Dybala január 6-án szenvedett izomsérülést, amelynek következtében 30 és 40 nap közötti regenerálódási időt határoztak meg, így kérdéses a visszavágón való játéka is. A teljes felépülési ideje a vártnál hosszabb időt is igénybe vehet, a portál jóslata szerint a játékos visszatérése március második hetére tehető, de addigra már a Bajnokok Ligája nyolcaddöntői megrendezésre kerülnek – írjaa juventushungary.hu.

Dybala mellett Juan Cuadrado is hiányozhat a párharc során. Massimiliano Allegri vezetőedző a napokban erősítette meg, hogy a kolumbiai szélső Németországba utazik, hogy lágyéksérülését alaposabban is megvizsgálják az orvosok.

„Ha az orvosok a beavatkozás szükségességét szorgalmazzák, akkor elkerülhetetlen lesz a műtét” – jelentette ki a Juventus trénere. Ebben az esetben két hónapot is igénybe vehet a teljes felépülés, így Cuadrado is kénytelen lesz a lelátóról szorítani a csapattársainak.

Dybala (középen) játékára még várni kell Fotó: Getty Images
Olvasói sztorik