Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Mbappé üzenete sorscsapás lesz a madridiaknak

A gyerekkori bálványáról is részletesen beszélt a PSG tinisztárja.

A spanyol Marcának adott terjedelmes interjút a Paris Saint-Germain tinisztárja, Kylian Mbappé. A francia támadó a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőről és a gyerekkori példaképéről is beszélt, aki nem más, mint a királyi gárda ötszörös aranylabdása.

Ezt olvastad már?
Őrült összegeket költhet a Real Madrid erősítésekre

– Valóban, ez a párosítás a döntőbe illik – kezdte Mbappé. – A PSG és a Real a világ legjobb csapatai között van. Sőt, a Real Madrid a világ legjobbja, hiszen egymás után kétszer is megnyerte a BL-t, mi pedig folyamatosan fejlődünk, egyre nagyobbak leszünk. Nagyszerű mérkőzéseket fogunk játszani velük, és természetesen tovább szeretnénk jutni a negyeddöntőbe. Több nagyszerű stadionban jártam már, de a Bernabéuban még soha, nagyon várom már, hogy láthassam. Már a mérkőzés előtti napon meg akarom ismerni, hogy kellően fel tudjak készülni a látványára.

Mbappé először fog játszani a Bernabéuban Fotó: Pierre Charlier / DPPI / AFP

– Nagyon fontos mérkőzés lesz, azért megyünk a Bernabéuba, hogy az egész világnak bizonyíthassunk. Olyan meccs lesz, ami bekerülhet a PSG történelemkönyvébe a regnáló bajnok ellen és ez nagyon motivál minket. Tiszteljük a Real Madridot, de meg kell mutatnunk, hogy micsoda minőséget képviselünk. Minden poszton a világ legjobbjai közé sorolható játékosok játszanak a Realban, és már évek óta együtt vannak – folytatta Mbappé, majd kitért Cristiano Ronaldóra is. – Ő volt a gyermekkorom példaképe, igazi hősként tekintettem rá. De most egyáltalán nem számít, ki ellen nézek farkasszemet, jó versenyzőtípus vagyok, akinek csak az a lényeg, hogy győzzön. Csodáltam CR-t korábban, de ennek már vége, győzni megyek a Bernabéuba.

A párosítás első felvonását február 14-én játsszák Madridban, a visszavágót pedig március 6-án rendezik Párizsban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik