Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Szexstopot rendelt el a bombázó, 7–0-s zakó lett a vége a BL-ben

Csinos doktornő dolgozik a klubnál - FOTÓK.

Érdekes sztori látott napvilágot a szerda esti, Liverpool-Szpartak Moszkva Bajnokok Ligája-meccs kapcsán. Az orosz csapatnak győznie kellett volna az Anfield Roadon a továbbjutás érdekében, ezért a klub stábja minden apró részletre odafigyelt. A csapat bombázó orvosa Viktoria Gamejeva megtiltotta a szexet a játékosoknak a meccset megelőző napokban.

LÁTTAD?

Ekkora műsort még egy BL-edző sem csinált – FOTÓ

– Orvosi szempontból csak a nők teljesítőképességére van jó hatással a nemi élet. A harcművészeti sportágakban például gyakran előfordul, hogy a lányok a szex után néhány perccel már szorítóba is lépnek, és az eredményeik azt bizonyítják, hogy az aktus jó hatással van rájuk. A férfiak viszont másképp működnek, két vagy három nappal a nagy meccsek előtt önmegtartóztató életet kell élniük a siker érdekében – mondta a rendkívül csinos dr. Gamejeva az egyik moszkvai televíziós csatornának adott interjújában

A módszer ezúttal nem jött be a moszkvaiaknak, a Liverpool ugyanis 7-0-ra legyőzte a Szptartakot, amely harmadik helyen végzett a csoportban, így az EL-ben folytathatja.

Olvasói sztorik