Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Neymart egy perc alatt kiakasztották az újságírók, otthagyta őket – VIDEÓ

Hiába a 7-1-es siker, egy kérdés miatt bedühödött, és lelépett a brazil zseni.

Mint beszámoltunk róla, a francia Paris Saint-Germain 7-1-re verte a skót Celticet a két együttes szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésén. A párizsi klub már 24 gólt szerzett a csoportkörben, ami új rekord a BL történetében – és még egy forduló hátravan.

Hajrá!
Nikolics a CONCACAF álomcsapatába is bekerülhet – SZAVAZÁS

A gálából a brazil Neymar két góllal és egy gólpasszal vette ki a részét, de öröme csak a lefújásig tartott: a meccs után a mixzónában az újságírók egy perc alatt úgy felhúzták, hogy elrohant a további kérdések elől.

– Csesszétek meg, másról nem tudtok beszélni? – reagált dühösen, majd távozott. Neymart a Real Madrid-kérdéssel bőszítették fel: néhány napja látott napvilágot a pletyka, miszerint a világ legdrágább játékosaként a PSG-hez szerződő klasszis rövidesen ismét vált, és a spanyol klubhoz teszi át székhelyét. Erről faggatták volna.

Napi szinten szerepel a címlapokon, elege lett Fotó: Jean Catuffe/Getty Images

Neymar haragja részben érthető: az AS beszámolójaszerint az említett kérdés mellett a Németország–Brazília 7-1-es találkozót is szóba hozták a zsurnaliszták.

– Állandóan emlékeztettek erre a meccsre… Sosem fejezitek be. Nagyon örülök a győzelemnek, ez volt a legfontosabb, nem a különbség – nyilatkozott akkor még kimérten.

Olvasói sztorik