Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Rémálomszerűen debütált a fiatal kapus a BL-ben – VIDEÓ

Mourinho ezt előre tudta?

Ünnepként kezdődött, rémálommá változott a Benfica-kapus Manchester United elleni játéka a szerda esti Bajnokok Ligája-találkozón. Mile Svilar először lépett pályára a legnívósabb kupasorozatban, ezzel pedig megdöntötte Iker Casillas csúcsát és 18 évesen és 52 naposan ő lett minden idők legfiatalabb kapusa a BL-ben.

Ez tuti benne lesz a szilveszteri bakiparédában!
Elképesztően röhejes öngólt hozott össze a Juventus – VIDEÓ

A fiatal hálóőr hatalmas bakija miatt viszont az MU elvitte a három pontot Portugáliából. Történt ugyanis a 64. percben, hogy Marcus Rashford elméretezte beadását, a labda pedig veszélytelenül szállt a kapu felé. Svilar meg is fogta a labdát, ám addig hátrált, míg bevitte azt a gólvonal mögé.

A találkozó után a vendégek középpályása, Nemanja Matics kiemelte, vezetőedzőjük, José Mourinho külön felhívta a fiatal kapusra a figyelmet.

– Mourinho azt mondta nekünk, hogy sok lövéssel és beadással próbálkozzunk, hiszen az ellenfél kapusa nagyon fiatal és ez az első meccse a BL-ben – nyilatkozta a szerb.

A lefújást követően a csapattársak, a vendégek közül pedig Romelu Lukaku és David de Gea is vigasztalta a hatalmasat hibázó Svilart.

Svilar nagy baikja

Így vigasztalták Svilart

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik