Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Gyilkos Real-kezdő fut ki a döntő fontosságú BL-meccsre

Így fogadja a királyi gárda a Tottenhamet.

Rangadókkal folytatódik a Bajnokok Ligája csoportköre kedd este, az egyik legnagyobb figyelem pedig egyértelműen a Real Madrid–Tottenham összecsapást övezi. A H-csoportban mindkét együttes két győzelemmel kezdett, így akár a kvartett első helyéről is dönthet ez a kilencven perc.

Meglepő fordulat!
Ez lehet Nagy Ádám sorsa

A királyi gárda keretéből sérülés vagy betegség továbbra is hiányzik Gareth Bale, Dani Carvajal és Mateo Kovacic, míg az angoloknál Dele Alli, Victor Wanyama, Erik Lamela és Danny Rose nem lesz bevethető.

Sztárokból azonban így sem lesz hiány, a Sport.es szerint a madridiak kezdőjében Cristiano Ronaldo, Isco és Karim Benzema is helyet kap a támadósorban, a védelem jobb oldalán pedig a bajnokságban nemrég debütáló Achraf bizonyíthat.

A Premier League-ben a szeptember hónap legjobbjának választott Harry Kane riogathatja Ramosékat, mellette pedig Christian Eriksen és Son jelenthet veszélyt a hazai kapura. A mérkőzés előtti sajtótájékoztatón a hazaiak vezetőedzője, Zinédine Zidane azt nyilatkozta, hogy a keddi meccs lesz a csoport első döntője.

A várható kezdőcsapatok Fotó: sport.es
Olvasói sztorik