Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Zidane tökéletes Real Madridról beszélt

Az egekig magasztalta dortmundi győztes csapatát. Úgy érzi, több gólt is lőhettek volna.

Mint arról beszámoltunk, a Borussia Dortmund elleni 3-1-es győzelemmel folytatta Bajnokok Ligája-szereplését a Real Madrid. A gólgyártást Bale kezdte, majd a második félidő elején és végén Cristiano Ronaldo jegyzett két gólt – közte Aubameyang is betalált, de az csak a szépítésre volt elég.

Hihetetlen számok!
Ez a statisztika még Cristiano Ronaldótól is káprázatos

A mérkőzés után így értékeltek a felek:

– Tudtuk, hogy annyi év után most jött el a nap, hogy nyerjünk itt Dortmundban. Nehéz volt, de megmutattuk a személyiségünket, tekintélyünket. Jó úton járunk, ezek után ez elmondható. Szeretnénk újra a legjobbunkat nyújtani, ez a mostani siker egy lépés volt ehhez. A BL-ben fontos, hogy tekintélyt parancsoló győzelmet arass, ez a mai ilyen volt – mondta a Real védője, Sergio Ramos.

Ramos is remeknek értékelte a Realt Fotó: uefa.com

– Kiemelkedő teljesítményre lett volna szükségünk, ez azonban elmaradt. Azonban nem megoldás, ha homokba dugjuk a fejünket – jegyezte meg röviden a dortmundi Nuri Sahin.

– Remek meccset játszottunk. Jól kezdtünk, az első félidő ragyogó volt, ahogy a második is. A szünet után volt néhány nehéz pillanatunk, de túllendültünk rajta. Tökéletes volt – értékelt Zinédine Zidane, a Real vezetőedzője. – Több gólt is szerezhettünk volna. A legfontosabb, hogy többet rúgjunk, mint az ellenfél, és ezt meg is tettük. Örülök Ronaldónak – ismét! Bale-lel is elégedett vagyok, a szélek is jól működtek: Isco, Modric, Casemiro és Kroos is bámulatos volt. Mindenki ragyogóan játszott, fantasztikus meccs volt.

Olvasói sztorik