Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Sallaiék gazdaggá tehetik a fogadókat

Gulácsi Péterék az isztambuli katlanban is esélyesek – legalábbis a bukik szerint. Mindkét magyar kezdő lehet.

Már a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulóját rendezik meg kedden és szerdán. Izgalmas találkozókban ezúttal sem lesz hiány, a sorozat két magyarja, Gulácsi Péter és Sallai Roland rögtön az első nap pályára léphet.

Nézzük, előzetesen mit jósolnak a bukik a „magyaros” mérkőzéseken.

KERETHIRDETÉS!
Ők tizenketten: meglepő nevek Storck kapitány NB I-es listáján

APOEL Nicosia – Tottenhm Hotspur

A ciprusiak két héttel korábban nem tudtak pontot szerezni a Real Madrid otthonában (3-0), míg a Spurs odahaza legyőzte (3-1) a Borussia Dortmundot. A fogadóirodák szerint a keddi mérkőzés topfavoritja az angol gárda. Dele Alliék győzelme csupán 1.25-ös oddsot ér, ha viszont Sallaiék nyernek, legalább tízszeres pénzt lehet kaszálni. A döntetlen mellett öt és félszeres szorzó szerepel.

Az APOEL pénteki bajnokiját egyébként kihagyta Sallai, ciprusi sajtóhírek szerint mestere a BL-mérkőzésre pihentette. A WhoScored szerint honfitársunk kezdő lesz, a portál pedig 2-0-s vendég sikert prognosztizál.

Fotó: WhoScored

Besiktas – RB Leipzig

Szinte biztosra vehető, hogy a lipcseiek kapuját Törökországban is Gulácsi Péter védi majd, ahol igazi ki-ki mérkőzésre van kilátás. A Besiktas az első játéknapon legyőzte (3-1) a FC Portót, míg a lipcseiek odahaza ikszeltek (1-1) a Monacóval. A török-német összecsapáson a bukiknál egy hajszálnyival Gulácsiék az esélyesebbek. A német csapat esetleges sikere mellett 2.2-szeres szorzó szerepel, ez alacsonyabb, mint a Besiktas győzelme (3.1) vagy éppen a döntetlené (3.3).

A WhoScored szerint a Gulácsival kiálló RB Leipzig 2-2-es döntetlent ér el Isztambulban.

Fotó: WhoScored

Mi a helyzet a többi pályán?

Ami a többi mérkőzést illeti: a fogadóirodák nem nagyon hisznek a Maribor-csodában a Sevilla otthonában, a vendégsiker szorzója tizenötszörös. Közel hasonlóan esélytelen a bukiknál a Feyenoord is, a holland csapat a Napolinál vendégeskedik, győzelmük előzetesen legalább tizennégyszeres pénzt ígér. Ha a Sahtar Doneck legyőzi a hazai pálya előnyét élvező Manchester Cityt, akkor akár tizenkétszeres pénzt is lehet kaszálni az ukránokkal.

Bajnokok Ligája, 2. csoportkör, kedd (20.45)

APOEL Nicosia – Tottenham Hotspur
Besiktas – RB Leipzig
Borussia Dortmund – Real Madrid
Manchester City – Sahtar Donyeck
AS Monaco – FC Porto
Napoli–Feyenoord
Sevilla–Maribor
Szpartak Moszkva – Liverpool FC

Esélytelen a Maribor Spanyolországban? Fotó: Getty Images
Olvasói sztorik