Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Gulácsi a forró hangulattól sem tart

A magyar kapus tudja, mire számíthat Törökországban.

Gulácsi Péter kedden ismét a Bajnokok Ligájában bizonyíthat, az RB Leipzig este 20:45-től a Besiktas otthonában lép pályára. A találkozó előtti hivatalos sajtótájékoztatón a magyar kapus a következőkre árulta el:

– Szombaton jó meccset játszottunk a Frankfurttal, megérdemelten szereztünk három pontot. A hétvégi siker lendületet kell hogy adjon nekünk a soron következő mérkőzésre is. Tudjuk, hogy a Besiktast remek egyéniségek alkotják, olyan játékosok, akik nagyon tapasztaltak, mellettük pedig ott vannak a tehetségek. Rendkívül nehéz feladat előtt áll fiatal csapatunk, de ez egy jó teszt lesz számunkra, nem szeretnénk üres kézzel távozni. Természetesen tisztában vagyunk azzal, milyen forró hangulat várható a stadionban, felkészültünk mindenből és hiszünk magunkban.

A lipcseiek mestere, Ralph Hasenhüttl kiemelte: mivel a Besiktas egy nagyon gyors csapat, ezért csak akkor lehetnek eredményesek idegenben, ha egységesek lesznek a pályán.

– Nem számít, előzetesen melyik fél a mérkőzés esélyese. Csak az számít, ki tudja eldönteni a ki-ki meccset – így a német csapat szakvezetője.

Olvasói sztorik