Bajnokok Ligája

Sallai legközelebb már Real-játékosként térne vissza Madridba

A ciprusi légiós szerint nem állnak be védekezni a madridiak ellen.

Szerda este a Real Madrid sztárjai ellen léphet pályára Sallai Roland, az APOEL Nicosia újdonsült igazolása. A magyar támadó a Bajnokok Ligája-összecsapás előtt a spanyol AS-nek adott interjút.

– Egy álmom válik valóra azzal, hogy a Real Madrid ellen léphetek pályára, lehetetlen, hogy libabőr nélkül fussak ki a Santiago Bernabéu gyepére – kezdte a ciprusiak játékosa, majd arra a kérdésre is felelt, hogyan reagált arra, amikor kisorsolták a csoportokat. – Akkor még nem voltam az APOEL játékosa, de az ügynökömnek is mondtam, az az érzésem, hogy a Real Madrid, Borussia Dortmund és Tottenham triót kapja meg a csapat. Igazam lett, ezt akár az ügynököm is megerősítheti.

Kettős mérce?
Az internet felrobban: a szurkolók Messi eltiltását követelik – FOTÓ, VIDEÓ

– Ha valaki szereti a labdarúgást, muszáj figyelemmel követnie a Real Madridot, hiszen mindig lehet valamit tanulni tőlük. Életemben másodszor járok a Bernabéuban, először még nézőként a Schalke ellen voltam itt. Remélem, a harmadik látogatásom már Real-játékosként lesz – válaszolta a magyar támadó, majd azt is elmondta, kiknek a játékát kedveli a jelenlegi Realból.

Az APOEL magyarjára nagy feladat vár Fotó: apoel.net

– Lehetetlen nem tisztelni Cristiano Ronaldót, aki meccsről meccsre megmutatja, a kemény munka és a sok lemondás mindig meghozza gyümölcsét. Rajta kívül Luka Modric és Isco játéka nyűgöz le.

Az AS újságírója azt is megkérdezte, mennyire áll majd be védekezni az APOEL szerda este, van-e esély a „catenaccióra”.

– Egyáltalán nem. Intelligenciával és nagy szívvel, bátran és emelt fővel fogunk játszani. A taktika kidolgozása pedig a vezetőedzőnkre tartozik.

Olvasói sztorik