Bajnokok Ligája

Újabb klub jelentkezett be a BL-győzelemre

Kulcsembere szerint a londoni csapat készen áll az újabb nagy sikerre.

Eden Hazard úgy gondolja, eljött az ideje, hogy a Bajnokok Ligája-győzelemért harcoljanak, miután az előző idényben csak a tévében láthatták Európa legjobbjait.

“Nagyon szeretünk a BL-ben játszani, de tavaly meg kellett elégednünk a televíziós közvetítéssel. Ez nem jó érzés, örülünk, hogy visszatértünk. Ez az év nagyon fontos. Már játszottam elődöntőt, így most az jár a fejemben, hogy megnyerem a trófeát” – nyilatkozta Hazard, miután az angol bajnok Chelsea 2-1-re legyőzte a Leicester Cityt.

Ezt olvastad már?
Porig alázta a Chelsea-t a Manchester City új szerzeménye

A belga támadójátékos legutóbb májusban szerepelt a londoniak színeiben, hiszen egy ideje sérüléssel bajlódott, nyáron meg is műtötték a bokáját.

“Nyertem Premier League-t, bajnok voltam Franciaországban, nyert kupákat, de a nagy játékosok mindig meg akarják nyerni a Bajnokok Ligáját. Itt az ideje, hogy véghezvigyük ezt. Készen állunk rá” – nyilatkozta magabiztosan.

A Chelsea kedden az azeri Qarabag ellen kezdi a BL-szereplést.

Eden Hazard csereként tért vissza bokaműtétje után Fotó: Getty Images

Antonio Conte vezetőedző elismerte, türelmesnek kell lenniük Hazard-val a sérülés után, hiszen időre van szüksége, hogy visszanyerje korábbi remek formáját.

Olvasói sztorik