Bajnokok Ligája

Jól fizet a PSG és a Barca, találtunk ezer feletti BL-oddsokat is

Jövő kedden indul a Bajnokok Ligája 2017-18-as kiírásának főtáblája, utánanéztünk, mely csapatokat favorizálják a fogadóirodák, illetve kikkel lehet nagyot szakítani.

A Real Madridnak összejött, ami korábban egyetlen csapatnak sem a BL-érában, az idén júniusban duplázni tudott, ezek után nem csoda, hogy az új évad első számú favoritjának tartják. A számok, illetve az oddsmesterek nyelvén mindez annyit jelent, hogy 4.8-as szorzóval fogadható az újabb diadala.

No, persze a spanyol sztárcsapatnak számos kihívóval kell számolnia, minden bizonnyal többen is úgy tervezik, hogy az aranyéremért indulnak csatába a jövő májusi, kijevi fináléban.

A bukik az esélyesek közé sorolják…

  • a Bayern Münchent (7.50)
  • a PSG-t (7.50)
  • a Barcelonát (7.75)
  • a Manchester Cityt (11.75)
  • a Manchester Unitedet (11.75).
  • Az már érdekesebb, hogy a legutóbbi döntős Juventus jókora oddsot kapott (15.00).

    A listán lentebb haladva a Tottenham 39-szeres, a Gulácsi Pétert foglalkoztató Leipzig 66-szoros szorzót kapott, de például a Celtic BL-címe már 300-szoros, a Baselé 430-szoros pénzt ér.

    Gazdaggá tehetné a fogadókat az APOEL Nicosia (890), a Qarabag (1400) és a Maribor (1600) is, már amennyiben van olyan bátor játékos, aki egyáltalán megreszkírozza a sikerét.

    Ez a harminckét csapat száll harcba a BL-trófeáért Fotó: uefa.com
    Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
    Olvasói sztorik