Bajnokok Ligája

Hány magyarért szoríthatunk a BL-főtáblán?

Kleinheislerék elvéreztek a Celtickel szemben, és nincsenek könnyű helyzetben a többiek sem.

Három magyar érdekeltségű csapat fut/futott neki a BL-playoffkörének, melynek visszavágóit kedden és szerdán rendezik.

A legkevesebb esélye a Kleinheisler Lászlót foglalkoztató kazah Asztanának volt, amely győzött ugyan 4-3-ra (fájdalom, honfitársunkat sérülés miatt gyorsan le kellett cserélni), ám a skóciai 5-0-val szinte minden továbbjutási esély elszállt.

  • MUTATJUK, MI TÖRTÉNT KLEINHEISLERREL
  • Korhut Mihály csapata, a Hapoel Beer-Seva – amely a második fordulóban a magyar bajnok Budapest Honvédot búcsúztatta – hazai pályán ugyan legyőzte a Maribor együttesét, a szlovénoknak azonban sokat jelenthet az Izraelben szerzett gól.

    Bravúr kellene Szalaiéktól Liverpoolban Fotó: Getty Images

    A Szalai Ádámot foglalkoztató Hoffenheimnek hatalmas bravúr kellene bemutatnia, ugyanis a hazai 1-2 után szerdán az Anfield Roadon, a Liverpool szentélyében vendégeskedik. A Liverpool közel három éve, 2014 októbere óta nem kapott ki európai kupamérkőzésen saját közönsége előtt, akkor a Real Madrid tudott diadalmaskodni ellene.

    Mivel a már biztosan BL-főtáblás 22 együttes mindössze egyetlen magyar futballistát (a lipcseiek kapuját Gulácsi Péter őrzi) foglalkoztat, sok „magyaros” meccs aligha lesz a legnívósabb európai kupában.

    Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
    Olvasói sztorik