Bajnokok Ligája bajnokok ligája

A Monaco nem adja fel: „Idegenben általában sok gólt szerzünk, továbbjuthatunk”

A tapasztalatlanság és a határozatlanság miatt veszített a francia csapat - vélik a játékosok.

Természetesen csalódottan értékeltek a Monaco játékosai a Juventustól elszenvedett 2-0-s vereség után a BL-elődöntő első felvonását követően. Fabinho és Mbappé viszont előre tekint és nem adja fel a párharcot.

– Taktikailag jobbnak bizonyult ma a Juventus, és sokkal nagyobb BL-tapasztalattal is rendelkeznek. Ha gól nélküli állásnál betalálunk, minden másképp alakulhatott volna. Sok helyzetet kialakítottunk, de nem sikerült bevenni a kaput, talán ez is a tapasztalatlanság számlájára írható. Nem adjuk fel, a visszavágón mindent beleadunk, és ilyen gólerős csatársorral, mint a miénk, összejöhet a továbbjutás, általában idegenben is sok gólt szerzünk. Ma azonban jobb volt a torinói csapat, megérdemelten nyert – nyilatkozta a Monaco szélsője, Fabinho a BeIn Sportsnak, majd a csodagyerek, Mbappé vette át a szót.

– A Juventusnak két helyzete volt és két gólt lőtt, mi sok helyzetet alakítottunk ki, mégsem voltunk eredményesek. Határozottabbaknak kellett volna lennünk a kapu előtt. Sok tapasztalatot gyűjtöttünk ezen a meccset, a vereség ellenére is sokat fejlődtünk – zárta Kylian Mbappé.

Olvasói sztorik