Bajnokok Ligája bajnokok ligája

BL: nincs szabad szállodai szoba a döntő napjára Cardiffban

A legolcsóbb sátor 72 ezer forintba kerül a kempingben.

Még a résztvevő csapatok sem ismertek, ennek ellenére már nincs szabad szállodai szoba Cardiffban, a Bajnokok Ligája döntőjének időpontjára.

A szurkolók számára egyetlen szálláslehetőség maradt: a döntőnek otthont adó Millennium Stadion kempingjében, ahol június harmadikára a legolcsóbb sátor 195 fontba (72 ezer forint), a legdrágább 1800 fontba (665 ezer forint) kerül.

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) londoni transzfert is ígért szombat estére, ami busszal három-, vonattal kétórás utat jelent. Az UEFA tizenötezer drukkerrel tehermentesítené ezzel Cardiffot.

A walesi rendezők számítása szerint további huszonötezer ember még szombat este charter járattal távozik Cardiff, illetve Bristol vagy Birmingham repülőteréről.

Az UEFA ígérete szerint a pályázó városok szállodai kapacitását a jövőben sokkal jobban figyelembe veszik majd a helyszín kijelölésénél.

A BL-elődöntőben Real Madrid (spanyol)‒Atlético Madrid (spanyol) és AS Monaco (francia)‒Juventus (olasz) párharcok lesznek. Az első találkozókat jövő kedden és szerdán, míg a visszavágókat egy héttel később rendezik.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik