Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Khedira a Monacóról: Óvatosnak kell lennünk, de…

Nedved nem látta önfeledten örülni a Juve-játékosokat a Barcelona kiejtése után.

Kapcsolódó cikkek

Korábban beszámoltunk arról, hogy a Bajnokok Ligája elődöntőjében a Juventus a sorozat meglepetéscsapatával, az AS Monacóval meccsel a finálért.

A sorsolás után a torinóiak korábbi klasszisa, Pavel Nedved így nyilatkozott.

– A Monaco nagyon fiatal csapattal menetel a sorozatban, az elődöntőben sincs már veszítenivalójuk. Az ellenfelet maximálisan tiszteljük, megtiszteltetés lesz a Juve-játékosoknak ellenük pályára lépni. Bízom abban, hogy két fantasztikus estével örvendeztetjük meg szurkolóinkat. Az elmúlt mérkőzéseken láthattuk, milyen gólveszélyes és erős csapat a Monaco, de biztos vagyok benne, hogy felkészülten esünk neki a két elődöntős mérkőzésnek.

– A Bacelona elleni siker után nem igazán láttam a Juve játékosait ünnepelni. Tudom, mindez azért történt úgy, mert még nagyon fontos mérkőzések várnak Higuaínékra, akik jól tudják: reális esélyük van csúcsra érni a BL-ben.

A torinóiak játékosa, Sami Khedira hivatalos közösségi oldalán azt írta a sorsolást követően a soron következő riválisról:
– Erős csapat, sok-sok tehetséggel, akik lenyűgöző szezont futnak. Óvatosnak kell lennünk az elődöntőben, de célunk egyértelmű – utalt a döntőbe jutásra a német játékos.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik