Bajnokok Ligája bajnokok ligája

“Elmarad az újabb csoda, búcsúzik a BL-től a Leicester City”

Hajdu Attila szerint a Real Madrid nem adja le a Münchenben megszerzett előnyét, és kiejti a Bayernt – Bajnokok Ligája-előzetes.

Bajnokok Ligája, negyeddöntő, visszavágók:

20.45 (M4 Sport): Real Madrid – FC Bayern München
20.45 (Sport TV): Leicester City –
Atlético Madrid

Kedd este két negyeddöntő visszavágóval folytatódik a Bajnokok Ligája. A címvédő Real Madrid egygólos előnnyel fogadja a Bayern Münchent, míg az Atlético Madridra minden bizonnyal pokoli kilencven perc vár a King Power Stadionban. A Rangadó.hu-nak a Ferencváros és a magyar válogatott korábbi kiváló kapusa, a Sport TV szakkommentátora, Hajdu Attila elemezte a keddi párosításokat.

Real Madrid – FC Bayern München (első meccs: 2-1)

– Úgy gondolom, hogy innen már továbbjut a Real Madrid. A visszavágóra nézve a madridiak szempontjából szerintem jobb, hogy egy megnyugtató, de mégis feszes kettő-egy született. Így azért nem érezhetik a zsebükben a továbbjutást a realos fiúk, mert sokszor van arra precedens, hogy nagyobb előny birtokában nem megfelelő a hozzáállás. Ebből a szempontból mindenképp jó, hogy most viszont nem lankadhat a figyelem. Ha játszik Lewandowski, ha nem, a Real Madrid jut tovább az elődöntőbe.

Leicester City – Atlético Madrid (első meccs: 0-1)

– Az első meccsen emlékeim szerint óriási fölényben játszottak a madridiak, de most Angliában csapnak össze, és megvan az esélye a Leicesternek is a továbbjutásra. Zidane a sorsolás előtt azt nyilatkozta, hogy bárkit kapna, csak a Leicestert ne. Szerintem arra gondolt, hogyha kis különbségű sikerrel utazik valamelyik csapat Angliába, akkor még meg is fázhat, és bármi történhet. Azért mondom, hogy az Atlético továbbjut, mert a Barcelona ki fog esni, és akkor maradjon két spanyol csapat a négy között. Simeone csapatának borzasztó nehéz dolga lesz, de minőségben a spanyolok sokkal jobbak, és az Atlético játékosai már több ilyen csatát éltek meg. Hajszállal, de ez az Atlético Madridnak sikerülni fog kiharcolni a továbbjutást.

Olvasói sztorik