Bajnokok Ligája

Ancelotti jó hírekkel szolgált

Lewandowski rendben van, s Hummels és Boateng játékára is lát esélyt.

A Bayern München a múlt héten hazai környezetben szenvedett 2-1-es vereséget a Real Madridtól a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének odavágóján. A címvédő nagy favorittá lépett elő a párharcban, ám a bajorok sem tettek még le a továbbjutásról.

– Egy remek meccset kell játszanunk ahhoz, hogy továbbjussunk. Az esélyeink jelentősen kisebbek, mint egy héttel ezelőtt, ám még versenyben vagyunk – nyilatkozta a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Carlo Ancelotti, a bajorok trénere. – Lewandowski rendben van, Boateng és Hummels kérdésesek, de jó esélyük van arra, hogy pályára lépjenek. Lewandowski jelenléte fontos számunkra, sok gólt lő, önbizalmat ad számunkra. Hatvan percen át jól futballoztunk, meg kell próbálunk újra így tennünk.

Xabi Alonso, a müncheniek középpályása elmondta, hogy a felek jól ismerik egymást, ám ennek ellenére nehéz lesz megállítaniuk őket. – Nem tudjuk, hogy ki fog játszani Bale helyén, ezt csak Zidane tudja. Remélhetőleg jól szerepelünk és megfordítjuk a párharcot – zárta szavait.

Olvasói sztorik