Bajnokok Ligája

Ronaldo duplájával fordított a Real Münchenben – VIDEÓ

Ha nincs Neuer, három-négy góllal is nyerhettek volna a spanyolok.

A Bayern München a Real Madrid együttesét fogadta szerda este az Allianz Arénában a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén. Az első komoly helyzet a spanyolok előtt adódott, Benzema bólintását azonban Neuer szinte földöntúli reflexszel ütötte a felső lécre.

Ami azonban az egyik oldalon nem jött össze, a másikon igen: egy szöglet után Vidal érkezett tökéletesen, és bár Navas kollégájához hasonlóan bele tudott kapni a labdába, de már csak beljebb tudta segíteni azt.

Az első félidő hajrájában Ribery lövését Carvajal vállal védte ki, Rizzoli pedig a büntetőpontra mutatott – de Vidal kapu fölé bombázta a tizenegyest.

A második játékrészt remekül kezdte a Real, Carvajal beadása után Ronaldo a 47. percben kiegyenlítette az állást. Nem sokkal később még nehezebb helyzetbe került a német csapat: CR buktatásáért Javi Martinez megkapta második sárga lapját, és így a kiállítás sorsára jutott.

A következő percekben Neuer tartotta meccsben a német együttest, a kapus egyik óriási védést mutatta be a másik után, Ronaldo zseniális mozdulatával viszont ő sem tudott mit kezdeni – a portugál második góljával fordított és nyert a Real Münchenben.

Vidal gólja

Vidal kihagyott tizenegyese

Ronaldo egyenlítő találata

Javi Martinezt kiállítása

Ronaldo győztes gólja

Olvasói sztorik