Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Az UEFA megerősítette: megérkezett a PSG panaszlevele

A szövetség alaposan tanulmányozza Aytekin ténykedését, de...

Az UEFA a spanyol Sportnak megerősítette, hogy valóban kaptak panaszos levelet a PSG-től. A francia klub hivatalos formában kereste meg az Európai Labdarúgó Szövetséget, levelükben pedig a Barcelona elleni BL-nyolcaddöntőben (6-1) dirigáló német Deniz Aytekin játékvezető tevékenységét és teljesítményét kérdőjelezték meg, illetve az általuk tévesnek vélt bírói hibákról készítettek részletes beszámolót.

– Való igaz, kaptunk levelet a PSG-től, de nem szeretnénk az ügyet kommentálni – nyilatkozta a Sportnak egy UEFA-forrás.

A francia média és a spanyol Sport úgy tudja, legalább tíz, de legfeljebb tizenöt olyan momentumot emelt ki a francia klub levelében, amelyek miatt panasszal éltek.

Az UEFA továbbá azt is megerősítette: alaposan tanulmányozzák Aytekin ténykedését, de ez nem kivételes eset, hiszen minden mérkőzés, illetve játékvezető esetében így járnak el.

– Minden mérkőzés után elemezzük a játékvezetők munkáját, így tudunk dönteni arról, hogy a jövőben milyen találkozót bízhatunk rájuk. Egyébként számunkra a Barcelona–PSG párharc akkor ért véget, amikor a bíró lefújta az összecsapást.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik