Bajnokok Ligája bajnokok ligája

A Barca-játékosok nem hittek a csodában – a PSG sztárja vallott

Cavani gólja után megnyugodtak a párizsiak, mert...

A PSG sztárja, Marco Verratti elárulta, mit mondtak neki a Barcelona játékosai Edinson Cavani gólja után. Mint ismert, az uruguayi játékos találatával 3-1-re módosult az eredmény a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének barcelonai visszavágóján. Így tehát a 62. percben újabb három gólra volt a továbbjutástól a katalán együttes. Később kiderült, ez sem volt lehetetlen küldetés Messiék számára, pedig a csodában már ők sem hittek maximálisan…

– Megérdemelte a katalán csapat, hogy továbbjutott, nehéz volt ellenünk játszani a Nou Campban, alig tudtuk kipasszolni őket. Edi (Edinson Cavani – szerk) gólja után viszont megnyugodtunk, sőt, a barcelonai játékosok is azt mondták nekem: vége van, ez eldőlt – mesélte a PSG olasz sztárja.

– Nem találok magyarázatot arra, hogyan kaphattunk három gólt az utolsó öt percben. Ilyen a futball! Soha nem felejtem el ezt a mérkőzést, remélem, jó lecke volt mindannyiunknak. Kikaptunk 6-1-re, búcsúztunk a sorozattól, de ez nem a játékvezető hibája volt. A kiesés miatt mi, PSG-játékosok vagyunk az elsődleges felelősök.

Olvasói sztorik