Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Csúnyán leszerepelt a Bayern Rosztovban – VIDEÓ

Oroszországi vereségével könnyen bukhatják a csoportelsőséget a bajorok a BL-ben.

A jéghideg Oroszországba látogatott szerda késő délután a Bayern München a Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában. A németek számára a Rosztov hazai pályán meg sem kottyant, sima 5-0-ra nyertek.

A visszavágó is jól kezdődött Lewandowskiék számára, rögtön a kezükbe vették az irányítást, a 35. percben pedig Douglas Costa révén meg is szerezték a vezetést. A félidő előtt azonban a semmiből egyenlített a Rosztov, Rafinha és Boateng hibáját használta ki Azmoun.

A második félidő elején gyors gólváltás következett: az 50. percben ismét Boateng volt a hunyó, felrúgta ellenfelét a tizenhatoson belül, a tizenegyest pedig Poloz váltotta gólra, ám két perccel később jött is a vendégek egyenlítő találata, Bernat bombázott közelről a rövid felsőbe.

A Rosztov azonban nem adta fel, és óriási meglepetésre a győztes gólt is ők szerezték, Noboa 18 méterről tekert Ulreich kapujába. Ez a vereség pedig azt jelentheti a Bayern számára, hogy amennyiben az Atlético Madrid pontot szerez az esti mérkőzésen a PSV Eindhoven ellen, akkor Carlo Ancelotti csapata a második helyen kvalifikálja magát a nyolcaddöntőbe.


Rostov 3 – 2 Bayern Munich – All goals… by All_sport

Olvasói sztorik