Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Zidane szerint felelőtlenek voltak a játékosai

A Real Madrid edzője szerint kevésbé intenzíven játszottak a 2-0-s vezetés birtokában.

Zinedine Zidane, a címvédő Real Madrid vezetőedzője szerint játékosai felelőtlenségének tudható be, hogy szerda este kétgólos előnyről 3-3-as döntetlent játszottak a Legia Warszawa vendégeként a Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik fordulójában.

A francia szakember a mérkőzés utáni nyilatkozatában úgy vélte, futballistái kevésbé intenzíven játszottak a 2-0-s vezetés birtokában, s végül Mateo Kovacic 85. percben szerzett góljára volt szükségük a döntetlen kiharcolásához.

A meccset zárt kapuk mögött rendezték, mert a Legia legutóbbi hazai meccsén történt rendbontások miatt az európai szövetség (UEFA) ezt a büntetést szabta ki a magyar válogatott Nikolics Nemanját is foglalkoztató lengyel klubra.

„Amikor egy csapat két gólt szerez idegenben, már irányítja a meccset, de ezúttal mi engedtük vissza a mérkőzésbe az ellenfelet” – jelentette ki Zidane, s hozzátette: a Legia szépítő gólja után nehéz helyzetbe került együttese, játékosai pedig kevésbé intenzíven és lelkesen folytatták a találkozót.

„Nem ez volt a védelmünk legrosszabb mérkőzése, nem csak a hátsó alakzat felelőssége az eredmény” – mondta Zidane, majd hangsúlyozta, nem aggódik, tudják mit kell tenniük és biztosak benne, hogy javítani tudnak.

„Tovább kell dolgoznunk, hogy ne kerüljünk ehhez hasonló szituációba a továbbiakban” – közölte.

Olvasói sztorik