Bajnokok Ligája

Nikolics lassú és gyenge a BL-hez?

Prijovicot favorizálja a lengyel sajtó.

Kapcsolódó cikkek

Szenzációs, 3-3-as döntetlent ért el a Real Madrid ellen a Legia Warszawa. A lengyel bajnoknál 69 percet kapott a magyar válogatott csatára, Nikolics Nemanja, aki azonban nem túl sok említésre méltó dolgot tett ezen idő alatt.

Nikolicsot azonnal meg is találta a lengyel sajtó.

– Gyenge teljesítményére jó példa volt az első félidő végén az a szituáció, amikor Raphael Varane több méter hátrányból előzte meg. Esélye sem volt odaférni a labdához, mert hiányzott a kellő sebesség és helyezkedés. Fizikálisan gyengébb volt, ráadásul többször rossz döntéseket hozott. A kapura sem volt veszélyes, egyszer sem próbálkozott lövéssel. Újra bebizonyította, hogy a magyar és a lengyel bajnokságon kívül nem tud megbirkózni az ellenfelekkel – fogalmazott a przegladsportowy.pl.

– Jól játszott viszont a Nikolics lecserélését követően beálló Aleksandar Prijovic. Kevesebb mint negyedórát kapott, de az alatt is többet csinált, mint a magyar ötszörennyi idő alatt. Mindene megvolt, ami Nikónak nem – erő, sebesség, fizikalitás. És térlátás, ahogy azt három védő között bemutatott sarkazásakor is láthattuk. Varane nagyon megszenvedett a svájcival, aki a levegőben is jobbnak bizonyult nála, ráadásul gólpasszt is adott – dicsérte Nikolics riválisát a lap.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik