Bajnokok Ligája

Ronaldo góljára ébredt a komából a fiú, Varsóban találkoztak – FOTÓ

A lengyel kisfiú a BL-meccs előtt futott össze a kedvencével.

A Real Madrid háromszoros aranylabdása, Cristiano Ronaldo a csapat varsói hoteljában fogadta azt a lengyel kissrácot, aki óriási CR-rajongó, és három évvel ezelőtt éppen abban a pillanatban ébredt fel három hónap után a kómából, amikor kedvenc játékosa belőtte harmadik gólját a svédek elleni vb-selejtezőn.

David Pawlaczyc 2013 augusztusában szenvedett balesetet, miután elütötte egy autó kerékpározás közben, és kómába esett. A szülők egy idő után egy specialista segítségét kérték, aki miután megtudta, hogy a fiatal kölyök CR-fan, azt tanácsolta, hogy hallgattassanak vele fejhallgatón keresztül olyan meccseket, amelyen a portugál zseni játszik. Az ötlet bevált, Ronaldo 2013 novemberében belőtte a harmadik gólját a svédeknek, David pedig ebben a momentumban felébredt – írja a 101greatgoals.com.

Erről az esetről CR is tudomást szerzett, és meghívta őt a 2014-es Dortmund elleni BL-meccsre a Santiago Bernabéu stadion VIP-páholyába, természetesen úgy, hogy minden költséget ő állt. Ezúttal David és családja hat órát utazott azért, hogy újra találkozzanak a portugál sztárral, a közös fotó pedig ezúttal sem maradt el a “megmentővel”.

A Real Madrid szerda este 20.45-kor játszik BL-meccset Varsóban a Legia ellen.

Olvasói sztorik