Bajnokok Ligája

Ronaldo otthagyja a Real Madridot a Zidane-balhé miatt?

A fogadóirodák gyorsan reagáltak a portugál csillag és az edzője konfliktusára.

Nem tudni, a Real Madrid klasszisai mennyire lesznek képesek függetleníteni magukat a Ronaldo-Zidane balhétól. A Bajnokok Ligája címvédője kisebb hullámvölgyben van, a jó bajnoki rajt után a múlt héten mindkét találkozóján csak döntetlenre volt képes, a BL-ben pedig hazai pályán csupán a hajrában tudott fordítani a Sporting ellen.

Zinedine Zidane vezetőedző dolgát nem könnyíti meg a keddi meccs előtt az sem, hogy két alapemberére, Casemiróra és Marcelóra sem számíthat, ráadásul legnagyobb sztárja, Cristiano Ronaldo nemcsak, hogy szenved a pályán, hanem látványosan nem örült, amikor a hétvégén a Las Palmas ellen lecserélte őt a francia szakember.

A remek formában lévő Dortmund könnyen kihasználhatja a madridi problémákat, és nagy kérdés az is: vajon Zidane le meri-e cserélni újra a legutóbbi eset után teljesen kiakadó CR-t?

A bukik mindenesetre gyorsan reagáltak a balhéra, és sokat esett annak az oddsa, hogy Ronaldo búcsút int a spanyol fővárosnak. A Real-barát As című lap a Ladbrokes fogadóiroda reakcióját nézte meg.

A legvalószínűbbnek azt tartják, hogy Cristiano Ronaldo visszatér a Manchester Unitedba (ez hatszoros pénzt fizet), rögtön utána a városi rivális City jön (7.00). Jóval kevesebb, 2.75-ös szorzóval kalkulálhat, aki csapatmegjelölés nélkül azt jósolja, hogy a portugál a Premier League-ben köt ki.

Visszatérve a keddi meccsre, arra is lehet fogadni, hogy Zidane ismét lecseréli Ronaldót: ez az opció 2.5-ös szorzót kapott…

Olvasói sztorik