Bajnokok Ligája bajnokok ligája

101-szeres pénzt ér a Nikolics-tripla

Ráadásul a Legia győzelmére is 15-ös az odds...

Elég finoman fogalmazunk, ha azt mondjuk, hogy a Dortmund elleni 0-6 és az Ekstraklasában mutatott elképesztő bukdácsolás miatt nem éppen a bukmékerek favoritja a Legia Warszawa a Sporting ellni BL-csoportkörös meccs előtt.

Nikolicsék kedden 20:45-től ütköznek az elmúlt szezon során hosszabb idő után magukra találó lisszaboniakkal, a Rangadó.hu pedig most a bet365 mérkőzésre adott oddsai közül szemezgetett.

Kezdjük mindjárt egy olyannal, ami számunkra alighanem igen kedves lenne, de nem is túl valószínű: Nikolics mesterhármasa 101-szeres pénzt hozhatna a konyhára és már a dupla is 23-as oddsal szerepel a listán (az igazsághoz hozzátartozik, hogy előbbi szám egy évvel ezelőtt még alighanem jóval magasabb lett volna, de a Leicester bajnoki címe óta óvatosabbak a fogadóirodák).

Arra, hogy a magyar csatár a mérkőzés folyamán legalább egy gólt szerez, már nem is kifejezetten magas a szorzó, hiszen 100 forintból csak 400 jöhetne vissza. Nem úgy magára a Legia győzelmére: a formán kívüli varsói gárda sikere 15-szörös oddsot kapott, míg az, hogy nem kapnak ki, 4-est.

Sokkal valószínűbbnek tartják, hogy a Sporting már a félidőben is vezetve nyer (1,66), ugyanez lengyel részről már 21-szeres oddsot ér. A bet365 egyébként azt nem tudja eldönteni, melyikre van több esély: hogy a Legia gólt ér el vagy hogy nem – mindkét eshetőségre 1,83-as szorzót adnak.

Nikolics videotonos korszakában mestere volt a kései találatoknak. Nos, akár ő, akár más most a 77. perc után talál be, az 1,83-szoros pénzt érhet az arra fogadóknak.

Olvasói sztorik