Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Rekord a BL-lelátón?! 29 játékosmegfigyelő a Benfica meccsén

Biztosan nem tudni, kit figyeltek meg a topklubok elöljárói.

A Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában a Benfica hazai pályán fogadta a török Besiktast, a találkozó 1-1-es döntetlennel ért véget.

Komoly szenzációt vagy váratlan eseményt a találkozó ugyan nem hozott, később mégis címlapokra került az összecsapás a nemzetközi sajtóban. Mint kiderült, Lisszabonban nem kevesebb, mint 29 klub játékosmegfigyelője foglalt helyet a lelátón, Angliából összesen 11 (Arsenal, Liverpool, Chelsea, Manchester City, Manchester United, Crystal Palace, Bournemouth, Southampton, West Ham, West Brom és Aston Villa) egyesület képviselője volt jelen. Rajtuk kívül a PSG, az Atlético Madrid, a Barcelona, a Sevilla, a Bayer Leverkusen, a Bayern München, de többe között az AC Milan és a Napoli emberei is élénken figyelték kiszemeltjüket.

Azt hivatalosan nem tudni, ki miatt érkeztek elsősorban a megfigyelők, de a Mirrorbeszámolója szerint négy titán miatt különösen érdekes lehetett az összecsapás. Beszámolójuk szerint a 22 éves svéd védő, Victor Lindelöf, poszt-riválisa, a 20 éves spanyol Álex Grimaldo, a 26 éves argentin csatár Eduardo Salvio, valamint a 19 éves portugál Goncalo Guedes (aki szintén támadó poszton bevethető) játékára figyeltek a klubok elöljárói.

Íme a teljes lista a jelenlévő megfigyelőkről:

Olvasói sztorik