Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Mindkét fél háborog Kassai páros kiállítása után – VIDEÓ

A franciák tűnnek vétkesnek, mégis ők a hangosabbak.

A Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójának legnagyobb rangadója talán a PSG-Arsenal összecsapás volt. Megtiszteltetés tehát, hogy éppen ezt a találkozót adta az UEFA Játékvezetői Bizottsága honfitársunknak, Kassai Viktornak.

A meccsen inkább Cavani kismillió kihagyott helyzete borzolta a kedélyeket, ám a 90. percben Kassai Viktor is szerepelni kezdett: páros kiállítással Olivier Giroud-t és Marco Verrattit is zuhanyozni küldte.

Az ítélet Wengernek sem tetszett, ő így nyilatkozott:

– Giroud első sárga lapja nagyon szigorú volt. Még csak faultnak sem nevezném. A másodikról azt mondja, semmit sem csinált. Őszinte szokott lenni velem, úgyhogy hiszek neki. Egyébként Verratti is azt mondta, hogy ártatlan. Mindkettejüknek azt tanácsoltam, magyarázzák meg a játékvezetőnek, hogy nem történt semmi – nyilatkozta az Arsenal trénere.

Az esetről természetesen nyilvánosságra került videofelvétel is, ezen pedig jól látszik, hogy a fő „felbujtó” igazából nem is a két kiállított futballista, hanem a párizsi Marquinhos, aki kétszer is durván meglöki Giroud-t.

Előfordulhat, hogy a PSG az UEFA-hoz fordul Verratti eltiltásának eltörlése miatt. A találkozó egyébként 1-1-el ért véget, az eredmény a kiállítást követően már nem változott.

Olvasói sztorik