Válogatott

Helikopterrel ment az esküvőjére a magyar válogatott kapusa

Bernd Storck mindössze másfél napra engedte el az ausztriai edzőtáborból, így Gulácsi Péternek nagyon igyekeznie kellett.

Nagy nap volt a szombati Gulácsi életében, ugyanis a Balaton-parti Liszkay Borkúrián örök hűséget fogadott kedvesének, Vígh Diánának, akivel hat éve él boldog párkapcsolatban.

Egy éve kezdtük el szervezni az esküvőnket, de nem volt egyszerű: figyelembe kellett venni, hogy feljut-e a Leipzig, kijut-e a magyar válogatott az Eb-re, és Peti kerettag lesz-e egyáltalán – mondta mosolyogva Gulácsiné a Borsnak.

– Gyönyörű napunk volt, a vendégek visszajelzései is ezt igazolják. A kapitány kizárólag Petit engedte el az ausztriai edzőtáborból másfél napra, s mivel autóval hét óra lett volna az út, így inkább helikopterrel utazott. Az esküvő hajnal négyig tartott, a nászéjszakát együtt töltöttük, majd Peti igyekezett vissza, vasárnap délután már edzése volt.

– Az év elején három jelentős célom, álmom volt: feljussunk a Bundesliga 1-be a Lipcsével, legyen egy szép esküvőnk és kijussak az Eb-re. Ebből kettő már teljesült, a harmadiknak a kapujában állok – mondta Gulácsi. – Az esküvőt nem kellett meggondolni, magától értetődött. Egy edzést mulasztottam, amit azóta be is pótoltam, így a terhelésből sem estem ki – magyarázta Gulácsi.

Olvasói sztorik