Nemzetközi foci

Bizonyos kluboknak, 100 millió fontért adná csak oda Lukakut az Everton

Menni akar a belga csatár.

Távozóban van az Evertontól Romelu Lukaku, a csapat legnagyobb sztárja. A még mindig csak 24 esztendős csatár a hírek szerint már jelezte szándékát a vezetőség felé, akik erre úgy reagáltak, hogy 100 millió fontos árcédulát “raktak rá”.

A belgának egyébként továbbra is két év van hátra a szerződéséből, így a liverpooliak egyáltalán nincsenek kényszerhelyzetben vele kapcsolatban, bár Mino Raiola, a játékos menedzsere szerint abba már belementek, hogy bizonyos klubok komolyan vehető érdeklődése esetén értékesítik a támadót.

– Egyelőre senkivel nem tárgyalunk, de a piacon azt suttogják, néhány klub érdeklődni fog az Evertonnál. Ha az ár megfelel nekik és a projekt tetszik Lukakunak, akkor azt hiszem, újabb lépést akar majd tenni. Egyelőre azonban nem tartunk ott – mondta.

Az olasz sztármenedzser szerint egyébként a 100 millió fontos ár egyáltalán nem túlzó az idén 26 gólos támadóért.

– Két év alatt, amennyi a szerződéséből hátra van, 100 millió font egy olyan játékosért, aki stabilan 24 gólt tud lőni, jó üzlet. Nem tudom. A piacot azok irányítják, akik vásárolnak, úgyhogy ha van egy klub amely úgy gondolja, Lukaku megér ennyit, akkor az Everton jól teszi, hogy megkéri az árát – nyilatkozta a talkSPORTnak.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik