Nemzetközi foci

Látványos hisztit nyomott Alexis Sánchez, amiért nem lőtt gólt – FOTÓK

A chilei nehezen viselte el, hogy a Crystal Palace ellen nem talált be.

Vasárnap délután 2-0-ra legyőzte az Arsenal hazai pályán a Crystal Palace-t a Premier League tizenkilencedik fordulójában. Az „ágyúsok” házi gólkirálya adta a gólpasszt Olivier Giroud-nak az emlékezetesre sikerült találatnál, a chilei azonban láthatóan az egész mérkőzés alatt nagyon frusztráltan viselkedett, amiért ő nem gyarapíthatta góljainak számát.

Ha egy társa eladta a labdát, méltatlankodott, egy másik szituációnál pedig láthatóan nagyon mérgesen szidta Oxlade-Chamberlaint. A hosszabbításban már annyira ideges volt, hogy a tizenhatoson belül leguggolva értetlenkedett, a lefújás után pedig szélvész gyorsan hagyta el a pályát és eltűnt az öltözőfolyosón.

Az ideges viselkedését természetesen a szurkolók is észlelték a mérkőzés alatt, a kilencven perc végén pedig volt, aki ezt pozitívan, volt pedig aki negatívan véleményezte a közösségi oldalakon. Az egyik kommentelő szerint ez is csak Sánchez futballhoz való szenzációs hozzáállását jelenti, míg egy másik felhasználó arra hívja fel a figyelmét, hogy a csapat három pontjának sokkal fontosabbnak kellene lennie annál, hogy ő lőtt-e gólt – olvasható a metro.co.uk-n.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik