Nemzetközi foci

Még nincs vége! További kulcsemberekkel hosszabbít a Spurs

Alderweireld és Lloris is új szerződést írhat alá a Tottenhamnél.

Újabb jó hírekkel örvendeztetheti meg szurkolóit a Tottenham Hotspur vezetősége. Miután az angol élvonalbeli klub a közelmúltban öt kulcsjátékosával – Harry Kane, Kyle Walker, Christian Eriksen, Danny Rose és Dele Alli – is meghosszabbította a szerződését, újabb két alapember kötelezheti el magát hosszútávra az együtteshez – írja a Mirror.

A lap információja szerint a francia kapus, Hugo Lloris, és a belga hátvéd, Toby Alderweireld is nemsokára aláírja az újabb kontraktust. A 82-szeres francia válogatott portás szerződése egyébként még 2019 nyaráig érvényes a Transfermarkt szerint, úgy tűnik, hogy ennél is tovább számítanak a rutinos játékosra a Tottenhamnél.

Alderweireld 2015 júliusában érkezett az Atlético Madridtól az angolokhoz 16 millió euróért, és úgy tűnik sikerült játékával meggyőznie a vezetőket, hiszen a 2020-ban lejáró szerződését már most egy újjal kívánják megtoldani.

A Tottenham egyébként ma délután játssza a forduló rangadóját hazai pályán a Manchester City ellen a Premier League-ben.

Olvasói sztorik