Nemzetközi foci

A United is lecsapna az Arsenal kiszemeltjére

Julian Draxler neve többször is szóba került az "Ágyúsok" kapcsán, ám nyáron épp a nagy rivális szerezheti meg.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Daily Express értesülései szerint a Manchester United menedzsere, David Moyes megfigyelőket küldött a Schalke Augsburg elleni, múlt pénteki bajnokijára. A United munkatársai Julian Draxlerről, a Schalke 20 esztendős támadójáról készítettek feljegyzéseket a skót tréner számára – számol be a lap.

Draxler korábban a rivális Arsenal egyik fő kiszemeltje volt, így komoly tőrdöfés lehet a londoni szívekbe, ha végül Németországot elhagyva Manchesterben bukkan fel.

David Moyes az utóbbi időben komoly érdeklődést mutat a német piac iránt. A Schalke labdarúgója mellett két dortmundi, Ilkay Gündogan és Marco Reus, valamint a Bayern Münchent erősítő Toni Kroos neve is ott van a skót menedzser kívánságlistáján – teszi hozzá az Express.

Nyáron komoly játékosmozgás várható a “Vörös Ördögöknél”, lapértesülések szerint az sem kizárt, hogy nyolc-tíz játékos búcsúzzon el az Old Traffordtól és ugyanennyien érkezzenek a helyükre. Akár az idei kezdőcsapat fele is lecserélődhet az új idényre.

Csak Draxler megszerzése 37 millió fontjába kerülhet a Unitednak, ám az anyagiak nem jelenthetnek akadályt, miután a Nike-val kötött új megállapodás értelmében évi 60 millió font folyik be az angol klub számlájára csak az amerikai sportszergyártóval kötött szerződés révén. Az új főszponzor, a Chevrolet által utalt szezononkénti 35 millióról pedig még nem is beszéltünk akkor…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik