Nemzetközi foci

“Messiből kiveszett a szenvedély”

A Barcelona korábbi másodedzője szerint az argentin klasszis és maga a csapat is motivációs válságba került.

“A futballhoz határtalan szenvedélyre van szükség, és Messiben ez megvolt, akárcsak az olyan nagy játékosokban, mint Maradonában, vagy a Primera Division többi meghatározó játékosában, Xaviban, Iniestában, Busquetsben. A Valencia ellen ennek nyomát sem láttam rajta” – nyilatkozta a La Xarxának Ángel Cappa, a Barcelona egykori másodedzője.
“Óriási szenvedélyre van szükséged, a játék öszinte szeretetéből származó energiára, ahhoz, hogy a csúcson lehess. A Sociedad elleni kupameccsen valamivel már jobb volt Messi, de amit a Valencia ellen művelt, az továbbra is érthetetlen számomra” – tette hozzá a 67 esztendős argentin szakember.
“Különös, hogy épp nála érezni ezt, mert három-négy éve még ott volt az őrület, a szerelem a játékában. Nem tudom, mi okból, de ez mára elmúlt. Olyan, mint aki 15 éve házas a futballal és mára beleunt ebbe a házasságba. Igazi extraklasszis, bármelyik pillanatban képes valami csodát tenni a pályán, de a szenvedély kiveszett belőle. És nem csak belőle, a Barcelonából is.”

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik