Magyar foci

Ötszáz meccsen játszott, de legalább százon összecsinálta magát a Loki megbízott edzője

Czeglédi Zsolt / MTI
Dombi Tibor augusztus 31-én egy meccsen már dolgozott megbízott vezetőedzőként, akkor a DVSC 3-1-re verte a Zalaegerszeget
Czeglédi Zsolt / MTI
Dombi Tibor augusztus 31-én egy meccsen már dolgozott megbízott vezetőedzőként, akkor a DVSC 3-1-re verte a Zalaegerszeget

Miután ötödik bajnokiját ötödször is kikapott csapata, a DVSC vezetése menesztette Máté Csabát. A szakember szeptember elsején vállalta el a munkát a menesztett Srdjan Blagojevic utódjaként, de nem, sikerült megállítani a zuhanást.

A klub a következő két mérkőzésre (a keddi, mezőkövesdi kupatalálkozóra és a vasárnapi, Ferencváros elleni idegenbeli bajnokira) megbízott vezetőedzőként Dombi Tibort nevezte ki, akinek munkáját Madar Csaba segíti.

Dombi a Nemzeti Sportnak elmondta, Máté Csaba szakmailag jól teljesített, számos újdonsággal próbálkozott, ám eredménytelenül, pedig sokszor csupán hajszálon múlt egy-egy siker.

A kudarcok hatására elbizonytalanodott a csapat, félelem lett úrrá a játékosokon. Ismerem az érzést, hiszen csaknem ötszáz meccsen játszottam a Lokiban, abból legalább százon én is, úgymond, összecsináltam magam.

Ezt az időszakot éljük most, s azzal tudnánk leginkább segíteni, ha futballistáink nem egymásban, hanem önmagukban keresnék a hibát” – nyilatkozta.

Hozzátette, biztos abban, a keret sokkal többre képes annál, mint ahogy a játék, illetve az eredmények mutatják.

Kapcsolódó
Hivatalos: Máté Csaba távozott a debreceni kispadról
Öt bajnokin irányította a csapatot.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik