Magyar foci

Négy meccs után lemondott csatáráról az ETO és a tartalékokhoz küldte

eto.hu
eto.hu

Az NB III-ban szereplő tartalékcsapatba tette Nenad Lukicot az ETO FC Győr.

Az élvonalba feljutó együttes januárban szerződtette a korábban Honvédban megforduló csatárt. A szerb támadó 11 másodosztályú mérkőzésen két gólig jutott, de úgy tűnt, az NB I-ben ő lesz majd a kezdőcsapat gólfelelőse. Augusztusban azonban nyomtalanul eltűnt, sőt meccskeretben sem volt augusztus 31. óta, így aztán a klub szurkolói ankétján adta magát a kérdés, mi lett Lukiccsal?

Lukicnak négy meccsen keresztül adtunk lehetőséget az NB I-ben, viszont nem tudta hozni azt a formát és minőséget, amit a bajnokság megkövetel. Ezért közösen azt a döntést hoztuk, hogy igazolunk a helyére egy játékost, őt pedig visszatesszük az NB III-ba, mert nincs 100 százalékos állapotban, emiatt nem is tud NB I-es minőséget nyújtani

– mondta róla Borbély Balázs vezetőedző a szurkolói ankéton.

A csatár helyzetét rontja, hogy a helyére hozott Nadhir Benbouali a Paks ellen azonnal duplázot, majd a Magyar Kupában Putnokon is betalált, vagyis kevés ok lenne a kihagyására. Az egyedüli kérdés, hogy van-e még visszaút a tartalékok közül, ha újra száz százalékos formában lesz, mert Matija Krivokapic, Mamady Diarra, Zeljko Gavric és Christopher Kröhn is bevethető a poszton.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik