Magyar foci

Korábbi ferencvárosi játékos is segítette az Anderlecht edzőjét felkészülni a Fradiból

Kovács Tamás / MTI
Kovács Tamás / MTI

Az Anderlechtet irányító David Hubert magyar kapcsolatain keresztül készült fel a Ferencváros játékából, a két csapat Európa Liga-mérkőzése előtt.

A belga szakember a keddi sajtótájékoztatón elárulta, hogy korábbi magyar csapattársai, Tőzsér Dániel, Köteles László és Tóth Balázs is segítettek neki képbe kerülni, de a zöld-fehérek korábbi középpályásával, Xavier Mercier-vel is beszélt. Az Anderlecht megbízott edzőjének ez lesz a második tétmeccse, miután a dán Brian Riemer helyét átvette, főleg arról beszélt, hogy a játékosoknak nem erre, hanem a nemzetközi kupameccsre kell összpontosítaniuk.

A sajtótájékoztatón a játékosok közül a belgák egyik új szerzeménye, a Southamptontól kölcsönvett Samuel Edozie vett részt. Az angol támadó elmondta, erős csapatnak tartja a Ferencvárost, amely nem véletlenül nyeri sorozatban a bajnokságot és kerül be immáron rendszeresen a nemzetközi kupaküzdelmek főtáblájára. Hozzátette, természetesen készen állnak majd az összecsapásra.

Az MTI cikke szerint a helyi újságírókat egyáltalán nem érdekelte a Ferencváros elleni összecsapás, sokkal inkább arra voltak kíváncsiak, hogy az Angliából érkező futballista hogy érzi magát Belgiumban.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik