Nemzetközi foci

„Dühít, ami történt” – kínos himnuszbakival indult az Eb-selejtezők rangadója

Twitter
Twitter

Elég komoly rangadóval indult a 2024-es Európa-bajnokság selejtezősorozata: Nápolyban az előző torna két döntőse, Olaszország és Anglia találkozott egymással. Míg a londoni Eb-döntő után az olaszok ünnepelhettek, addig ezúttal az angoloké lett a győzelem, a 2-1-es siker alkalmával ráadásul Harry Kane rekordot is döntött.

A meccs ugyanakkor háttérbe szorult a kezdés előtti himnuszok miatt. A hazaiak azon voltak kiborulva, hogy Gigi D’Alessio és Clementino újraértelmezték a nemzeti dalt, de még kellemetlenebb élményben volt része az olasz-amerikai Ellynorának, aki az angol himnuszt énekelte:

rögtön elveszítette a ritmust, az első sort kétszer énekelte, az angol játékosok és a szakmai stáb tagjai pedig láthatóan nem tudták hova tenni, hogy mi is történik pontosan.

„Annyira dühít, ami történt, mert tökéletes előadást akartam tartani, de nem sikerült, önhibámon kívüli okból. Bocsánatot kérek minden angol szurkolótól” – mondta a Daily Mailnek Ellynora, aki azzal folytatta, hogy fülhallgatón keresztül hallgatta a dallamot, ám ott újraindult a zene, utána pedig két különböző ütemben szólt a fülében, így pedig csak nagyon nehezen tudta felvenni a ritmust, akármennyire is próbálkozott.

Hozzátette, megérti, hogy sokan dühösek, de nem akart tiszteletlen lennie, csak kitolt vele a technika.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik