NB II

A görög élvonalból igazolt szerb csatárt a bajnokesélyes

32 éves, játszott a kazah Aktobe, a szerb Vojvodina, valamint a Partizan Beograd színeiben is.

A Kisvárda Master Good NB II-es csapata hétfőn szurkolói ankétot tartott. Kondás Elemér edző és együttese vasárnap hazai pályán, a Mosonmagyaróvár elleni fellépéssel debütál, mégpedig jó néhány új játékossal soraiban. Miként a tréner is friss „igazolás”, bár kinevezése már korábban megtörtént. Csak a rend kedvéért: a Várda a harmadik helyen zárta a legutóbbi évadot.

– Nagyon nehéz ebben a pillanatban az elvárásokról beszélni, menet közben fogjuk a célokat kitűzni – mondta a boon.hu-nakRévész Attila, a várdaiak szakmai igazgatója. – Ez annál is inkább indokolt, mivel a felkészülés során kicserélődött a csapat: zömében fiatalok érkeztek, akikre hosszabb távon számítunk, az edzőmeccseken pedig elsősorban külföldi ellenfelekkel játszottunk.

– Mindemellett a kötelező fiatalszabály módosítása miatt sem ismerjük erőviszonyokat. A teljes NB II.-es mezőnyre igaz, hogy jelentős átalakítás tapasztalható a kluboknál, talán annyit megkockáztathatok, az előzetes információk alapján nyolc együttes egyenlő eséllyel pályázik a bajnoki címre. Magunkat is ideértve. De ez egyelőre csak találgatás…

A Kisvárda legújabb szerzeménye is ebbe a vonulatba illeszthető: a magyar felmenőkkel bíró, szerb Brana Ilics tartalmas pályafutással büszkélkedhet. A 32 éves csatár a görög élvonalban szereplő Arisz Szalonikitől érkezett, korábban a Giannina alkalmazásában négy évet már „lenyomott” a hellén első ligában. Előtte a kazah Aktobe, a szerb Vojvodina, valamint a Partizan Beograd színeiben futballozott.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik