NB II

Bacsa: mindig diósgyőri maradok

A 24 éves támadó nem akart távozni a DVTK-tól, ugyanakkor célja, hogy feljutáshoz segítse új klubját, a Kisvárdát.

Hétfőn este vált hivatalossá, hogy a DVTK saját nevelésű játékosa, Bacsa Patrik fél évig kölcsönben a másodosztályú Kisvárda Master Good együttesében folytatja pályafutását. A feljutásért küzdő NB II-es csapatnak a nyáron opciós joga van a 24 éves csatár végleges megvásárlására, de az egész eddigi pályafutását Miskolcon töltő korábbi utánpótlás-válogatott támadó a Rangadónak elmondta, nem akarja végleg elhagyni szeretett klubját, a Diósgyőrt.

– Nem az én döntésem volt, hogy távozzak a DVTK-tól. A klub vezetősége azt szerette volna, hogy folyamatosan játsszak, és jelen pillanatban erre egy másik csapatnál volt lehetőség, így született meg ez a döntés – mondta szomorúan Bacsa Patrik. – Természetesen szerettem volna a Diósgyőrnél maradni, és segíteni a csapatnak a bennmaradás kiharcolásában. Így most egy másik klubért kell harcolnom, annak érdekében, hogy feljusson az NB I-be, és úgy gondolom, ez is szép feladat, de azért mindig diósgyőri maradok.

– Megtisztelő számomra, hogy a Kisvárda ennyire akart engem, ezért segíteni szeretnék a csapatnak – folytatta a 24 éves csatár. – Itt is nagy rajtam a teher, de szeretném elérni ezeket a célokat. A kölcsönszerződésem félévre szól, és reményeim szerint a nyártól ismét a DVTK játékosa lehetek.

Olvasói sztorik