Nemzetközi foci

Egyből fejest ugrik a mély vízbe a MU új edzője

JUSTIN TALLIS / AFP
JUSTIN TALLIS / AFP

Elkészült a Premier League új idényének sorsolása, az első fordulóban a címvédő Manchester City a West Ham vendége lesz, az előző idényben ezüstérmes Liverpool pedig a feljutó Fulhamhez látogat.

A 2021-2022-es bajnokságot a hatodik helyen záró Manchester United a kilencedik Brightont látja vendégül, immár az új edzővel, az Ajaxtól érkező Erik ten Haggal.

Az első forduló párosítása:

A MU első idei nagy rangadójára a harmadik fordulóban kerül sor, amikor a Liverpool látogat az Old Traffordra, majd két körrel később a Leicesterhez utazik a manchesteri csapat, amely az előző idényben egyszer sem nyert Jamie Vardyék ellen, idegenben például 4-2-re kapott ki.

A hatodik fordulóban az Arsenallal, a hetedikben a Crystal Palace-szal találkozik a MU, a két csapat az előző bajnokság utolsó fordulójában játszott egymással akkor a londoniak Wilfred Zaha góljával nyert 1-0-ra.

A manchesteri derbire október elsején kerül sor, majd az Evertonhoz utazik a United, és az előző idényben a Goodison Parkban is pont nélkül maradt. Az első tíz fordulóban tehát hat rázós meccs vár a MU-ra, úgyhogy Ten Hag egyből fejest ugrik a mély vízbe.

Itt megnézhető az összes csapat menetrendje hónapokra bontva. Hogy milyen lehet a MU Ten Haggal, arról itt írtunk:

Kapcsolódó
Hogyan nézhet ki Ten Hag irányításával a Manchester United?
A Manchester United megtalálta az új edzőjét, de ő hogyan formálhatja a csapatot a saját képére, mennyire alkalmas egyáltalán erre a jelenlegi keret? Hogyan nézhet ki az Erik Ten Hag által megálmodott játék?
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik