Magyar foci

Révész Attila az MLSZ-ről: A fele sem igaz annak, amit ők mondanak

Czeglédi Zsolt/MTI
Czeglédi Zsolt/MTI

Rendkívül szókimondó interjút adott Révész Attila, a Kisvárda sportigazgatója az M4 Sportnak, miután csapata 1-0-ra legyőzte a Paks együttesét.

Kapcsolódó
Vereséggel hangolt a Magyar Kupa döntőjére a Paks
Ez volt az ötszázadik bajnokija az élvonalban a zöld-fehéreknek.

A sportvezető elmondta, hogy Dombó Dávid sérülten is végigjátszotta a meccset, amin a Paks érezhetően tartalékolt a Fradi elleni Magyar Kupa-döntőre. Ugyanakkor örült, amiért hazai pályán nyerhet ezüstérmet a csapata. Szóba hozta a szurkolókat is, akik egyszer-egyszer kritizálták a játékosokat. Ezt követően jött csak a java, amikor ugyanis szóba került, hogy Révész távozik kisvárdáról, a sportigazgató részletesen beszámolt az indokokról.

„Ebbe nagyon belefáradtam és az az igazság, hogy nincs meg a motivációm. Ez sok mindenről szól, sokszor hangoztattam már, hogy félreinformálják a szövetség szakemberei a médiát, a közvéleményt.

Szabályokat hoznak, de nincsen alátámasztva sem szakmailag, sem kommunikáció tekintetében, a fele sem igaz annak, amit mondanak! Majd az igazi hátulütője a későbbiekben fog bejönni… Ez egy szélmalomharc, ebben nekem nem kell részt vennem

– közölte Révész Attila az M4 Sport riporterével.

A Kisvárda zárásként a Zalaegerszeg ellen játszik majd, előnye pedig két pont a harmadik helyezett Puskás Akadémiával szemben.

Olvasói sztorik