NB II

Nem súlyos a kapus sérülése

Nincs keresztszalag-szakadása a rutinos kapusnak, Németh Gábornak.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Mint ismeretes, a szombati Sopron–Vasas (0-0) másodosztályú mérkőzés 56. percében Gaál Bálint rávezette a labdát a vendégek rutinos kapusára, Németh Gáborra, ütköztek a tizenhatos vonalánál, és mivel a hazaiak játékosa nem ugrott fel, összeütköztek, és a hálóőrnek sérülés miatt el kell hagynia a pályát.

Hétfőn kora reggel Németh Gábor – Keresztúri András technikai vezető társaságában és segítségével – leutazott Székesfehérvárra, hogy a Villa Medicában, az ország egyik legkorszerűbben felszerelt magánklinikáján, az elismert belgyógyász és sport-szakorvos, Dr. Mohácsi János megvizsgálja.

Az elvégzett MRI-vizsgálat kimutatta, hogy nincs akkora baj, amekkorától tartottak, és Németh Gábor keresztszalagja nem szakadt el. Mohácsi doktor megállapította, hogy a vádli felső részén az izomszalag bevérzett, ez okozta a vérömlenyt.

Injekciót kapott, és gyógyszeres kezelésben részesül. Pénteken kell visszamennie felülvizsgálatra. Mohácsi doktor szerint várhatóan egy hónapon belül elkezdheti az edzéseket. Addig borogatnia kell a váraláfutásos testrészt, és ágyban kell pihennie, hogy minél előbb felszívódjon a vérömleny – írja a klub honlapja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik