Nemzetközi foci

Dárdai a kiesés elől menekülő csapatáról: Büszke vagyok a fiúkra, és minden elismerésem az övék

Ralf Treese/DeFodi Images via Getty Images
Ralf Treese/DeFodi Images via Getty Images

Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője annak ellenére is megdicsérte játékosait, hogy a Mainz elleni 1-1-s döntetlent követően kieső helyen áll csapata a Bundesligában.

Kapcsolódó
Dárdai-gólpassz ellenére is még kiesőhelyen a Hertha
A berliniek nyerhettek volna, de csatáruk óriási ziccerben rontott.

Bepótolta a 29. fordulóból elhalasztott mérkőzését a Hertha, a berliniek a vezetőedző fia, Dárdai Márton szabadrúgása után szereztek vezetést, a védő középre ívelt labdáját fejelte a kapuba Lucas Tousart, de aztán Philipp Mwene szinte egyből egy bombagóllal válaszolt, így már az első félidőben kialakult a végeredmény.

A meccset azért kellett elhalasztani, mert Dárdai Pál és Admir Hamzagic másodedző mellett három játékos megfertőződött a koronavírussal, ezért az egész csapatnak karanténba vonult két hétre.

Öntudatosan tértünk vissza, büszke vagyok a fiúkra, és minden elismerésem az övék. Kihoztuk magunkból a maximumot, ha kikaptunk volna, akkor lelkileg most nagyon nehéz helyzetben lennénk

– mondta a döntetlenről Dárdai Pál.

A Hertha csütörtökön a Freiburg ellen lép pályára, vasárnap pedig az Arminia Bielefeldet fogadja. A fővárosi csapat kiesést jelentő 17. helyen áll a tabellán, két pontra az osztályozós pozícióban lévő 1. FC Kölntől.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik