NB I

Másnaposan léptek pályára a fradisták

Őszinte vallomás a szülinapostól.

Szeptember hatodikán, szerdán ünnepli 50. születésnapját Balogh Tamás, az FTC kapusedzője, aki 1988-1996-ig játékosként is szolgált a klubnál. A jeles alkalomból a Fradi TV készített vele egy hosszabb interjút, melyben őszintén beszélt pályafutása nehezebb időszakairól is.

A korábbi hálóőr elmondása szerint az 1992-es bajnoki cím után a hirtelen jött sikert és népszerűséget nem tudta kellőképpen feldolgozni – olvasható az m4sport.hu-n.

Ezt olvastad már?
Vajon mit takar a Barca-játékos rejtélyes üzenete?

– A motivációt el is veszítettem, mert mindig az volt előttem, hogy bajnok legyek a Fradival. A későbbi karrieremre ez rá is nyomta a bélyegét – mondta Balogh, aki ezután megtapasztalta, a csúcsról lefelé vezet az út. – Voltak olyanok, hogy meccsek előtt nem sok alvással léptünk pályára, egyébként megnyertük a meccset, azzal nem volt baj, de ha ott lett volna egy komolyabb szondáztatás, akkor lehet, eltiltanak minket nemcsak a meccstől, de talán még a sporttól is. Ma már ez elképzelhetetlen lenne, olyan fizikai próbának vannak kitéve a játékosok, olyan mérési adatok vannak, hogy azonnal kiütközne. Akkor még nem volt ilyen, csak a pulzusunkat mértük. Reggel bementem, a nyugalmi pulzusom volt 96. Mondtam, hogy futottam a busz után, gondolom, felszaladt egy kicsit. Azt nem akartam mondani, hogy még nem feküdtem le…

A teljes interjút az m4sport.hu oldalon olvashatja el és nézheti meg.

Balogh Tamás jelenleg a felnőtt csapat kapusedzője Fotó: fradi.hu
Olvasói sztorik