Nemzetközi foci

Nyári kiárusításra készül az Inter

A milánói csapat kölcsönben lévő játékosai eladásával akár 150 millió fontra is szert tehet.

Az olasz bajnokság harmadik helyén található Inter 11 olyan játékossal rendelkezik, akik jelenleg más csapatnál kölcsönben futballoznak. A The Sun beszámolója szerint a milánói együttes jelentős bevételekre tehet szert, ha ezen futballistákat sikerülne eladni.

A lap beszámolója szerint Mauro Icardi – aki ezt a szezont a PSG-nél tölti – megállapodásában szerepel egy 60 millió fontos kivásárlási ár, a francia együttes ennyiért szerződtetheti a gólvágót. Hasonló a helyzet Ivan Pesiccsel, a horvát középpályást 18 millióért igazolhatja le a Bayern München, míg a jobbhátvéd Valentino Lazaro 22 millióért csatlakozhatna végleg a Newcastle együtteséhez.

Partey új szerződést kaphat Madridban
Gyorsan véget vetne a találgatásoknak az Atlético Madrid, amely új szerződéssel láncolná magához Thomas Parteyt. A mértékadó Transfermarkt által 50

Rajtuk kívül Radja Nainggolan (Cagliari), Andrei Radu (Parma), Dalbert Henrique (Fiorentina), Federico Dimarco (Verona), Facundo Colidio (Sint-Truidense), Gabriel Brazao (Albacete) és Xian Emmers (Waasland-Beveren) van jelenleg kölcsönben.

A The Sun szerint, ha mindenkit sikerülne eladni, akkor nagyságrendileg 150 millióval költhetne többet Antonio Conte csapata megerősítésére.

Kiemelt kép: GIUSEPPE COTTINI / NurPhoto

Olvasói sztorik