NB I

Simán verte a Vasas a szlovák bronzérmest

Már az első félidőben kialakította a végeredményt az angyalföldi csapat.

Vasas FC – TJ Spartak Myjava (szlovák) 2-0 (2-0)

Felkészülési mérkőzés, Lipót.
Vasas: Nagy – Preklet (Grúz, 58.), Debreceni, Kocsis (Romic, 46.), Hangya (Szivacski, 67.) – Vida (Vukasovic, 46.), Adamovics, Czvitkovics – Könyves (Ubiparip, 58.), Novák (Ignatidisz, 67.), Remili. Vezetőedző: Michael Oenning.
Spartak Myjava: Solnicka – Konya, Ostojics, Beno (Cemacek, 58.), Kolar (Mudny, 46.) – Skutka, Biolovstag (Karlik, 46.), Marcsek – Daniel, Banovics, Sladek (Pecha, 88.).
Vezetőedző: Hrncár Norbert.
Gólszerzők: Czvitkovics (12.), Remili (34.).

Lipóti edzőtáborában a Vasas ezúttal a szlovák bajnokság 3. helyén álló Spartak Myjava együttesével találkozott felkészülési meccsen.

A Vasas honlapjának beszámolója alapján Novák Csanád már a 4. percben ordító ziccert hagyott ki, amikor a kapusba lőtte a labdát. A 12. percben aztán Czvitkovics 15 méterről lőtt a jobb alsóba, ezzel vezetett a Vasas, 1-0.

A 34. percben növelte előnyét a budapesti csapat, Novák közeli lövése kijött Solnickáról, majd Remili pofozta kapuba a labdát, 2-0.

A második félidőben mindkét oldalon több változtatás történt, de ugyanez nem mondható el az eredményről: miután Remili minden kísérletét hárította a szlovák kapus, az állás a végéig 2-0 maradt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik