Bajnokok Ligája bajnokok ligája

Simeone reagált Ronaldo tökös mutogatására

Csalódottan értékelt az Atlético Madrid vezetőedzője.

Az Atlético Madridnak lőtt mesterhármasa után Cristiano Ronaldo valószínűleg az ellenfél vezetőedzőjének, Diego Simeonénak próbált üzenni, amikor a tréner odavágón bemutatott “tökös” örömét utánozta. Az argentin tréner akkor állítólag nem az ellenfélnek, hanem a drukkereknek szánta a mozdulatsort, és most a kiesés utáni értékelésében elmondta, szerinte CR7 is hasonlóan cselekedett.

Ronaldo: Ezért igazolt le a Juventus
Bajnokokhoz méltó mentalitásról beszélt a mesterhármast szerző Juventus-klasszis.

Nem azért nem jutottunk tovább, mert rosszak voltunk, hanem mert a Juventus nagyon jó volt. Jobbak voltak nálunk, ezért megérdemelten nyertek és mentek tovább. Sokat hibáztunk, taktikailag fölénk nőttek. Ellenfelünk nagy erőssége a letámadás volt, de ha ki is szabadultunk a szorításból, a második szándékból érkező labdákat is ők gyűjtötték be. Gratulálnom kell a Juventusnak, Ronaldo pedig bizonyára a szurkolóknak mutatta meg, hogy milyen spiritusz van benne és a csapatban, ahogy én is tettem.

– mondta Simeone a kiesés után.

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágó

Juventus – Atlético Madrid 3–0 (1–0)

Gólszerző: Ronaldo (27., 48., 86. – tizenegyesből)

Továbbjutott: a Juventus, 3–2-es összesítéssel

 

Manchester City – Schalke 7–0 (3–0)

Gólszerző: Agüero (35. – tizenegyesből, 38.), Sané (43.), Sterling (56.), B. Silva (71.), Foden (78.), Gabriel Jesús (84.)

Továbbjutott: a Manchester City, kettős győzelemmel, 10–2-es összesítéssel

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik